KJELLVIS FISKEGUIDE

Kjell Johansson, författare till "Nu hugger gäddan!" (1999) och "Gösfiske" (2005) guidar i många av de fiskrika sjöarna runt Växjö i Kronobergs län. Jag baserar det mesta av fisket på de teorier som presenteras i mina böcker. Gädda, gös eller abborre siktar vi på såväl i båt som på is. Trolling, slowtrolling och ismete är huvudmetoderna, men önskar du testa annat går det också fint. Från och med nu guidar jag och lär ut det mycket intressanta vertikalfisket, huvudsakligen på gös.

Jag talar tyska och engelska och tar lika gärna emot enskilda fiskare som grupper. Jag har lärandegaranti; hur mycket eller lite du kan om fiske så lovar jag att du kan mer efteråt. I och med att mitt sätt att fiska är okomplicerat och lätt att lära sig kan du enkelt lyckas när du sedan testar utan guide.

Mat och dryck fixar jag om det önskas. Jag besvarar gärna fiskefrågor. 

Jag erbjuder även föredrag och bildspel, främst om gös och gäddfiske. Läs mer om detta på min hemsida.

 

För bokning och information:

Kjelvis Fiskeguidning
Kjell Johansson
Tel.nr: 0470-82 702
Mobil: 0730-49 21 46

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BJÖRNS SPORTFISKEGUIDNING

Vi erbjuder guidade sportfisketurer efter gädda, gös och abborre på någon av de underbara sjöarna Bolmen, Vidöstern och Flåren. Även andra alternativ kan diskuteras.

 

Fisket bedrivs från en modern och fullt utrustad trollingbåt (ekolod, GPS, elektriska djupriggar m.m.), vilket borgar för hög standard och säkerhet. All fiskeutrustning samt flytplagg ingår i priset.

 

De fiskemetoder vi normalt använder oss av är trolling, spinn, vertikaljiggning samt flötmete med betesfisk.

Mat och dryck kan anordnas efter överenskommelse. Vi hyr även ut båtar, motorer och kanoter!